Erfarne handelsmenn

Profesjonelle handelsfolk bruker i økende grad CFDS lett å forstå, da cfd-prisen er den samme som live-aksjekursen, du bruker bare en liten prosentandel av handelskapitalen så lavt som 3% enda mindre å eie 100% av det handlede instrumentet trading cfds du kan Hold en rekke handelsstillinger i forhold til trading konvensjon aksjer.

Traders elsker å handle på margin som de har muligheten til å gjøre store gevinster hvis markedet går i deres favør.

Tap av handel cfds er forstørret vesentlig dersom markedet går mot deg.

Cfds appellerer til den erfarne næringsdrivende fordi fortjeneste kan gjøres på et stigende og fallende marked.

Eksempel du handler Tesco i 3 dager aksjekursen går opp da du føler at prisen vil falle på grunn av noen nyheter eller hva du bor med samme del du bare begynner å handle det for å falle i markedet, dette er skjønnheten i trading cfds allsidighet .

CFDS har ikke utløpsdatoer, slik at du kan holde cfds så lenge du vil (viktig notat med å holde cfds over natten eller i flere måneder vil det være finansieringskostnader vi dekker dette senere i detalj nok til å si finansieringskostnader må beregnes når du holder en cfd i lang tid).

Argument til fordel for trading cfds sammenlignet med confute aksjer

Noen kan si at jeg er en forsiktig delhandler. Jeg vet fullt ut at CFDS er leveraged produkter og kan føre til at jeg mister mer enn jeg har deponert på grunn av lav margin kravet og trading normale aksjer det vil ta så lang tid å bygge min trading konto (kontanter tilgjengelig for handel) Jeg har lagt hundrevis av handler jeg er godt lest, men jeg har rett og slett ikke hovedstaden til å klare seg med de store institusjonene som tjener penger på svært liten svingning i markedene. Å ha evnen til å handle med CFDS, satte meg i en bedre posisjon til å ta større posisjoner i en handel som fullt ut vet risikofaktoren at når jeg har å gjøre med et leveraged produkt, kan mine gevinster og tap forstørres begge veier.

Top de Juegos de vestir
Dodo Panic
Grado: 4.56
Juegos de vestir
Fish Money
Grado: 4.5
Juegos de vestir
Vestido del ...
Grado: 4.5
Juegos de vestir
Visten Los ...
Grado: 4.47
Juegos de vestir
Fashion Girls ...
Grado: 4.45
Juegos de vestir
Vestir 44
Grado: 4.45
Juegos de vestir
Make Up 7
Grado: 4.44
Juegos de vestir
My room 1
Grado: 4.43
Juegos de vestir
Vestido africano ...
Grado: 4.42
Juegos de vestir
Fashion Girls ...
Grado: 4.41
Juegos de vestir